Η Εταιρία
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
Εταιρικό Προφίλ
 
 
H BIMEKO ΕΠΕ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1978 με αντικείμενο τα Μεταλλικά Προκατασκευασμένα (Βιομηχανοποιημένα) Κτίρια, την εμπορία θερμομονωτικών panels πολυουρεθάνης, καθώς και χαλυβουργικών προϊόντων.
Πρωτοπόρος στην εισαγωγή και ανέγερση Βιομηχανοποιημένων Μεταλλικών Κτιρίων (το πρώτο κτίριο επιφάνειας 4.500 μ2 κατασκευάστηκε το 1982 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών), αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με την PRADO Ισπανίας, που είναι από τους μεγαλύτερους του κλάδου στη Ευρώπη.

Σήμερα η κύρια δραστηριότητα της εταιρίας συνιστάται στα ακόλουθα:

- Προκατασκευασμένα μεταλλικά κτίρια PRADO Ισπανίας. Ολοκληρωμένες και Οικονομικές λύσεις για Βιομηχανίες, Αποθήκες, Αγροτικές και Κτηνοτροφικές μονάδες, Γυμναστήρια, Eκθέσεις κλπ. Ο μεταλλικός σκελετός είναι βιομηχανοποιημένος, αποτελείται από βιδωτούς ολόσωμους φορείς μεταβλητής διατομής, που συναρμολογούνται ταχύτατα στο τόπο του έργου.

- Θερμομονωτικά πετάσματα (panels) πολυουρεθάνης ή πετροβάμβακα, που εισάγονται από Ιταλία. Αποτελούν μια γρήγορη, αποτελεσματική, καλαίσθητη και οικονομική λύση για επικάλυψη και πλαγιοκάλυψη μεταλλικών κτιρίων.

- Πολυεστερικά φύλλα ( fiber glass ) που εισάγονται από Ιταλία, τα οποία είναι κατάλληλα για την εξασφάλιση φυσικού φωτισμού, με ευρεία εφαρμογή στα μεταλλικά κτίρια.
     

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του κάθε έργου γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη, με την χρήση των προαναφερομένων υλικών, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να προσφέρει ολοκληρωμένη λύση που αφορά στην μεταλλική ανωδομή του κτιρίου ( με το "κλειδί στο χέρι") .

- Επιπρόσθετα, αξιοσημείωτη είναι η πολύχρονη δραστηριότητα της ΒΙΜΕΚΟ στην εισαγωγή / εμπορία χαλυβουργικών προιόντων σε σταθερή συνεργασία με Ευρωπαικούς Οίκους.

Τα προιόντα περιλαμβάνουν ελάσματα, μορφοσίδηρο, χάλυβες κατασκευών, σωλήνες / κοιλοδοκούς , φύλλα και coils, γερανοτροχιές κ.α.
( τα υλικά συνοδεύονται πάντα με αντίστοιχα πιστοποιητικά ποιότητας 3.1.Β , 3.1.C )


BIMEKO ΕΠΕ
Μπουμπουλίνας 54, 106 82, Αθήνα
Τηλ: 210-8238.213, 210-8225.403, Fax: 210-8812.739
email: info@bimeco.gr

 

 

Copyright © 2005 - ΒΙΜΕΚΟ ΕΠΕ