Τεχνικά
Χαρακτηριστικά
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά > Μεταλλικά Κτίρια Δείτε επίσης:    Panels   Χαλυβουργικά
 
 
 

Η εταιρία μας σε αποκλειστική συνεργασία με την PRADO Ισπανίας, παραδίδει ολοκληρωμένες οικονομικές λύσεις Προκατασκευασμένων Μεταλλικών Κτιρίων, που είναι κατάλληλα για Βιομηχανίες, Βιοτεχνίες, Αγροτικές και Κτηνοτροφικές Μονάδες, Αποθήκες, Γυμναστήρια, Υπεραγορές, Εκθέσεις κλπ. Η PRADO, με την εμπειρία των 6.000.000 τ.μ. που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα, δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές Μεταλλικών Κτιρίων. Με σύγχρονη πρωτοποριακή τεχνολογία, η PRADO κατασκευάζει βιομηχανοποιημένα μεταλλικά κτίρια ολόσωμου φορέα, που διακρίνονται από υψηλή ποιότητα, μεγάλη αντοχή και ασφάλεια.

Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, με δυνατότητα εγκατάστασης γερανογέφυρας, όπως και κάθε άλλης ειδικής κατασκευής που απαιτείται για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες ενός κτιρίου. Όλα τα μεγαλλικά μέρη προκατασκευάζονται και συναρμολογούνται ταχύτατα στον τόπο του έργου με κοχλίες υψηλής αντοχής.

Ο μεταλλικός σκελετός καλύπτεται με πάνελ πολυουρεθάνης που εξασφαλίζουν αποτελεσματική θερμομόνωση, διαφώτιστα οροφής, πλευρικά παράθυρα, βιομηχανικές πόρτες, υδρορροές, ειδικά εξαρτήματα κλπ.

Πλεονεκτήματα των Μεταλλικών Κτιρίων PRADO είναι η οικονομική, γρήγορη, καλαίσθητη και αντισειμική κατασκευή, η ευχέρεια μελλοντικής επέκτασης και αν ποτέ χρειαστεί, είναι δυνατή η μετεγκατάσταση του κτιρίου.

     
  • Ολόσωμος φορέας μεταβλητής διατομής

  • Πρωτοποριακή τεχνολογία που εξασφαλίζει ποιότητα, αντοχή και ασφάλεια

  • Μεγάλη ποικιλία διαστάσεων

  • Ολοκληρωμένες οικονομικές λύσεις

  • Κατάλληλα για κτίρια:
    - Βιομηχανικά
    - Βιοτεχνικά
    - Αγροτικά
    - Κτηνοτροφικά
    - Αποθήκες
    - Γυμναστήρια
    - Υπεραγορές
    - Εκθέσεις κλπ

  • Στατική Μελέτη EC3 και EAK
ISO 9001
 

Copyright © 2005 - ΒΙΜΕΚΟ ΕΠΕ